MASTER OF MENTAL TRAINING™

Danmarks førende mentaltræner- og performance coachuddannelse! Mentaltræneruddannelsen er på en og samme tid, både en mentaltræner- og performance coach uddannelse som udstyrer dig med de bedste strategier til peak performance og ekstraordinære resultater.

På Master of Mental Training™, har vi tre forskellige uddannelser. Vores originale MMT, MMT Executive og MMT Fast Track. Læs mere om vores uddannelser nedenfor.

Bliv Performance Coach

SOLID VÆRKTØJSKASSE & CERTIFICERING

Med MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ fra Rasmus Bagger & Co. får du markedets mest solide og bedst afprøvet værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner. På uddannelsen bliver du udfordret, trænet intenst og certificeres først, når du er world class som mentaltræner og performance coach – både i individuelle sessions såvel som underviser for både store og små grupper.

Bliv Executive Coach

BONUS MODUL TIL DIG DER VIL COACHE LEDERE

Fra PERFORMANCE COACH til EXECUTIVE COACH: The Executive Coach Modul. Med dette bonusmodul til MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™, er du sikret de bedste redskaber til at coache ledere. På modulet vil du blive udfordret og lære om alle de klicheer der findes om lederskab – her blandt andet do’s and dont’s. De vil lære at gå fra at kunne coache i det personlige lederskab til at kunne coache hvordan ledere skal lede andre. Vil du have fokus på de executive ledere, så er dette et modul du ikke vil være foruden.

Bliv Performance Coach hurtigt

FAST TRACK TIL SOLID VÆRKTØJSKASSE & CERTIFICERING

Med MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ – Fast Track fra Rasmus Bagger & Co. får du markedets mest solide og bedst afprøvede værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier, der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner. På Fast Track uddannelsen bliver du udfordret, trænet intenst og certificeres først, når du er world class som mentaltræner og performance coach – både i individuelle sessions såvel som underviser for både store og små grupper. Denne uddannelse er ligesom den originale MMT, dog som intenst forløb på blot 3 måneder.

Ikke bare endnu en mainstream coachuddannelse

VÆR EKSTRAORDINÆR, NÅ DIT MÅL, DINE DRØMME, AMBITIONER OG ÅBNE EKSTRAORDINÆRER RESULTATER