Bliv Performance Coach

MMT – MASTER OF MENTALITY TRAINING™

Er på en og samme tid, både en mentaltræner- og performance coachuddannelse som udstyrer dig med de bedste strategier til peak performance og ekstraordinære resultater. Med MASTER OF MENTALITY TRAINING™ uddannelsen fra Rasmus Bagger & Co. får du markedets mest solide og bedst afprøvet værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner. På uddannelsen bliver du udfordret, trænet intenst og certificeres først, når du er world class som mentaltræner og performance coach – både i individuelle sessions såvel som underviser for både store og små grupper.

MMT9 September 2023 – UDSOLGT

MMT10 Maj 2024 – ANSØG NU

“TRO PÅ DIG SELV, MEN GLEM IKKE AT LYTTE”

Stephan, Heike & Catrine er 3 skønne personer ud af +200 der har været igennem MASTER OF MENTALITY TRAINING™ fra Rasmus Bagger & Co. Hør hvad de siger om forløbet.

0
GENNEMFØRTE Master of Mental Training™
Kun få pladser tilbage
Næste forløb starter
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ikke bare endnu en mainstream coachuddannelse

VÆR EKSTRAORDINÆR, NÅ DIT MÅL, DINE DRØMME, AMBITIONER OG ÅBNE EKSTRAORDINÆRER RESULTATER

KOMFORT ZONE

MASTER OF MENTALITY TRAINING™

Er fuld af personlige udfordringer som har til formål at udvide din horisont, din komfortzone og bryde med dine begrænsende overbevisninger.

FIRE POWER

MASTER OF MENTALITY TRAINING™

Veksler mellem træning i den nyeste psykologiske viden samt praktisk erfaring med personlig udvikling og lederskab til følge.

WALK THE TALK

MASTER OF MENTALITY TRAINING™

Ligger vægt på at eleverne kan ”walk the talk” og dermed opnå en form for ”ekspertstatus” allerede ved gennemførsel af uddannelsen.

HVORFOR SKAL DU DELTAGE

TIL DIG DER VIL VÆRE EKSTRAORDINÆR

Du vil noget ekstraordinært og du vil hjælpe mennesker med at nå deres mål, drømme, ambitioner og ekstraordinære resultater. Uddannelsen er til dig som ikke blot ønsker endnu en mainstream coachuddannelse, men som vil have det helt unikke, ambitiøse og ekstraordinære fundament med et afprøvet, veldokumenteret system og metode som giver dig en fordel og et solidt forspring til alle andre i branchen. Uddannelsen kræver stort engagement og er ikke for alle! For at sikre implementering og integrering af uddannelsens indhold, gennemføres uddannelsen både i teorilokalet, såvel som ude på specielle lokationer med udvalgte udfordringer og tilhørende hjemmearbejde.

Målgruppe

Du er sikkert leder, elitesportsudøver, coach, træner, konsulent eller psykolog og ønsker, at arbejde med ambitiøse mennesker og organisationer samt skabe resultater i verdensklasse

Du er motiveret for, at indgå i et intenst, krævende og – måske – til tider, grænseoverskridende forløb

Du ønsker at skabe ekstraordinære resultater indenfor dit felt

HVAD FÅR DU?

M.M.T CERTIFICERING

3 CERTIFICATIONS IN 1.

Når du har gennemført din MMT – MASTER OF MENTALITY TRAINING™, har du bevist at du er en af de få eksperter indenfor feltet – nemlig en som både kan teorien og som kan skabe resultaterne. Uddannelsen er bygget op om hele 3 certificeringer:

  • Certificeret Mentaltræner & Performance Coach
  • Fast track NLP Performance Coach certificering
  • Firstmind persontype- og adfærdsanalyse certificering.

+ E-interpersonal profile – BONUS certificering

Med Master of Mentaly Training™ – får du markedets mest solide og bedst afprøvede værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier, der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner. På Fast Track uddannelsen bliver du udfordret, trænet intenst og certificeres først, når du er world class som mentaltræner og performance coach – både i individuelle sessions såvel som underviser for både store og små grupper. Denne uddannelse er ligesom den originale MMT, dog som intenst forløb på blot 3 måneder.

Hvad kan du bruge e-interpersonal profile til?

Brug et sæt af professionelle personlighedsprofiler, udviklet i Europa, en DISC personlig profil med større dybde og flere detaljer. En personlig profil der viser otte facetter istedet for de normale fire. Dette kan bruges til:

Ansættelse af medarbejdere, Udvikling og styring af talenter, Coaching og personlig udvikling, Salgstræning og kundeservice, Karriere navigering og udvikling ,Styrke kommunikation gennem bedre forståelse

HVAD KOSTER UDDANELSEN

SOLID VÆRKTØJSKASSE & CERTIFICERING

Med MASTER OF MENTALITY TRAINING™ uddanelsen fra Rasmus Bagger & Co. får du markedets mest solide og bedst afprøvet værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier, der sikrer dine virkemidler som performancecoach og mentaltræner.

Pris 74.995 DKK ex. moms
Eksamen: Hovedopgave + mundtligt forsvar

Beståede elever får titel af MMT Certificeret Mentaltræner og Performance Coach. Inkl. certificering i Firstmind og NLP certificering. Uddannelsen er et 8 måneders højintenst modulopbygget forløb med hjemmearbejde. Hertil skræddersyet webinars. Udvalgte mentorer, bøger og kursusmateriale udleveres og implementeres i modulerne

Mulighed for tilkøb af BONUS Modul: MMT EXECUTIVE COACH MODUL.

Læs mere om ECM her.

MMT10 Maj 2024

Dato for moduler

ANSØG NU

Modul 1: 21 – 22. maj 2024 Master Mind session (fysisk)
Modul 2: 3 – 4. juni 2024 Online Master Class
Modul 3: 24 – 25. juni 2024 Master Mind session (fysisk)
Modul 4: 5.-6. august 2024 Online Master Class
Modul 5: 26 – 27. august 2024 Master Mind session (fysisk)
Modul 6: 23 -24. september 2024 Online Master Class
Modul 7: 21 – 22. oktober 2024 Master Mind session (fysisk)
Modul 8: 11 – 12. november 2024 Online Master Class
Modul 9: 2 – 3. december 2024 Master Mind session (fysisk)

Modul 10: 6 -7. januar 2025 Online Master Class

Dette vil give en samlet længde på 20 dage med 10 moduler, hvoraf 5 er fysisk fremmøde og 5 er online via Zoom. Alle moduler vil være af 2 dages varighed.

MMT9 September 2023

UDSOLGT

Der er kun få pladser, så det er en god idé at skrive sig på ventelisten eller melde sig til, når man ser, der er et nyt forløb

Er du klar til MMT?

ANSØG ALLEREDE NU!

Lyder MMT som noget for dig? Så ansøg allerede nu, for at starte på næstkommende MMT hold.

Udfyld blot nedenstående formular. Så behandler vi din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål så skriv til info@mmt.academy